Etusivu

Vuonna 1992 perustettu Process Flow on Suomen johtava virtauslaskentapalveluita tarjoava yritys. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös matemaattinen mallinnus ja lujuuslaskenta. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita erilaisissa tilanteissa, mukaanlukien tuotekehitys, tutkimus sekä prosessien toiminta ja kehitys.

Virtauslaskenta (virtaussimulointi, CFD -laskenta) ja lujuuslaskenta (FEM -laskenta) luovat mahdollisuuden analysoida ja ymmärtää erilaisia ilmiöitä paremmin jo aikaisessa vaiheessa tuotekehityssykliä.

Asiakkaamme tekevät parempia tuotteita

Tavoitteemme on tarjota paras mahdollinen hyöty CAE-simuloinnista (tietokoneavusteinen simulointi). Ammattitaitoisella simuloinnilla lisäämme ymmärtämystä laitteen toiminnasta ja haemme ratkaisuja esimerkiksi paremman tuotteen kehittämiseksi. Yli 20 vuoden ajalta kertynyt osaamispääomamme kotimaisen teollisuuden kumppanina auttaa meitä saavuttamaan asiakkaillemme parhaan hyödyn CAE:sta.

Asiakkaamme lanseeraavat tuotteensa nopeammin ja edullisemmin

Hioutunut simulointiprosessimme, alan parhaimmat ohjelmistot ja oma laskentaklusteri mahdollistavat kustannustehokkaamman ja laadukkaamman projektitoimituksen järkevällä toimitusajalla. Voimme esimerkiksi vertailla useampia tuotevariaatioita jo innovaatioiden konseptointivaiheessa.

Olemme enemmän kuin konsultteja.

Olemme enemmän kuin asiantuntijoita.

Haluamme olla strateginen partnerisi simuloinnissa!