Process Flow

Process Flow on Suomen johtava virtauslaskentapalveluita tarjoava yritys. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös matemaattinen mallinnus ja lujuuslaskenta. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita erilaisissa tilanteissa, mukaanlukien tuotekehitys, tutkimus sekä prosessien toiminta ja kehitys.

Virtauslaskenta (CFD) ja lujuuslaskenta (FEM) luovat mahdollisuuden analysoida ja ymmärtää erilaisia ilmiöitä paremmin jo aikaisessa vaiheessa tuotekehityssykliä.

Asiakkaamme tekevät parempia tuotteita

Tavoitteemme on tarjota paras mahdollinen hyöty tietokoneavusteisesta simuloinnista (CAE). Ammattitaitoisella simuloinnilla lisäämme ymmärtämystä laitteen toiminnasta ja haemme ratkaisuja esimerkiksi paremman tuotteen kehittämiseksi. Yli 20 vuoden ajalta kertynyt osaamispääomamme teollisuuden kumppanina auttaa meitä saavuttamaan asiakkaillemme parhaan hyödyn tietokoneavusteisesta simuloinnista. Process Flow:n laajaan asiakaskuntaan kuuluvat monet alansa johtavat, globaalit yritykset.

Asiakkaamme lanseeraavat tuotteensa nopeammin ja edullisemmin

Henkilöstömme vankka asiantuntemus, hioutunut simulointiprosessimme, alan parhaimmat ohjelmistot ja oma laskentaklusteri mahdollistavat kustannustehokkaan ja laadukkaan toimituksen järkevällä toimitusajalla. Voimme esimerkiksi vertailla useampia tuotevariaatioita jo innovaatioiden konseptointivaiheessa.