Yritys

Process Flow on täyden palvelun talo silloin, kun kyseessä on simulointi tai matemaattinen mallinnus.

Process Flow:n toiminta perustuu vahvaan tekniseen osaamiseen virtauslaskennasta, lujuuslaskennasta ja matemaattisesta mallinnuksesta sekä toimialaosaamisiin.

”Process Flow elää osaamisesta. Osaaminen luo ymmärrystä ja ymmärryksestä kasvaa uusia innovatiivisia ja realistisia ratkaisuja.”

Kenneth Eriksson, toimitusjohtaja


Process Flow on Suomen johtava virtauslaskentapalveluita tarjoava yritys. Toimialaamme kuuluu vaativa virtauslaskenta (CFD -laskenta), lujuuslaskenta (FEM -laskenta) ja matemaattinen mallinnus. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita erilaisissa tilanteissa: perustutkimus, tuotekehitys, prosessin toiminta ja kehitys. Merkittävimpiä kohteitamme ovat energiateollisuus, laivateollisuus, turbokoneet ja kemianteollisuus.

Vuonna 1992 perustettu Process Flow on Suomen johtava virtauslaskentapalveluita tarjoava yritys. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös matemaattinen mallinnus ja lujuuslaskenta. Ratkaisemme asiakkaidemme haasteita erilaisissa tilanteissa, mukaanlukien tuotekehitys, tutkimus sekä prosessien toiminta ja kehitys.

Virtauslaskenta (virtaussimulointi, CFD -laskenta) ja lujuuslaskenta (FEM -laskenta) luovat mahdollisuuden analysoida ja ymmärtää erilaisia ilmiöitä paremmin jo aikaisessa vaiheessa tuotekehityssykliä.

Asiakkaamme tekevät parempia tuotteita

Tavoitteemme on tarjota paras mahdollinen hyöty CAE-simuloinnista (tietokoneavusteinen simulointi). Ammattitaitoisella simuloinnilla lisäämme ymmärtämystä laitteen toiminnasta ja haemme ratkaisuja esimerkiksi paremman tuotteen kehittämiseksi. Yli 20 vuoden ajalta kertynyt osaamispääomamme kotimaisen teollisuuden kumppanina auttaa meitä saavuttamaan asiakkaillemme parhaan hyödyn CAE:sta.

Asiakkaamme lanseeraavat tuotteensa nopeammin ja edullisemmin

Hioutunut simulointiprosessimme, alan parhaimmat ohjelmistot ja oma laskentaklusteri mahdollistavat kustannustehokkaamman ja laadukkaamman projektitoimituksen järkevällä toimitusajalla. Voimme esimerkiksi vertailla useampia tuotevariaatioita jo innovaatioiden konseptointivaiheessa.